Dynamic Communications Group postao zvanični je predstavnik IPI B2B portala u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini. IPI B2 je prvi medjunarodni portal za investicije u nekretnine namenjen profesionalcima

IPI B2B je koncizna i prilagodljiva umrežavajuća platforma za graditelje, javne institucije, arhitekte, investitore, krajnje korisnike i obuhvata sve segmente industrije (komercijalne nekretnine, maloprodajne, kombinovane projekte, hotele i turizam, rezidencijalne, javne i projekte nastale iz javno-privatnih partnerstava) širom sveta. Sada, ovaj inovativni sajt pokriva više od 120 zemalja i ima mrežu od preko 25 agenata.

"Želeli smo da povežemo donosioce odluka u razvoju nekretnina širom sveta i omogućimo im da, bez dodatnih troškova, iz komfora sopstvene kancelarije, u virtuelnom okruženju, lako i efikasno organizuju sastanke. IPI B2B je veoma složen i zahtevan projekat, prvi koji pokriva čitav svet. Sigurna sam da će se balkanske zemlje, u kojima ima mnogo mogućnosti za investiranje, vrlo brzo, preko našeg portala, povezati sa investitorima u svetu." izjavila je Barbara Efthymiou, Direktorka IPI B2B portala (ovdašnjoj javnosti poznata kao nekadašnja direktorka prodaje najvećeg sajma nekretninina u Evropi, MIPIM-a).

IPI B2B je idealno mesto za promociju projekata, pronalaženje mogućnosti za investiranje, reklamiranje usluga, informisanje o novostima u industriji i uspostavljanje strateških partnerstava, podjenako za investitore, graditelje, konsultante, advokate, menadžere projekata, inženjerske kompanije i sve ostale učesnike u tržištu razvoja nekretnina.

"Dovoljan je samo jedan klik mišem i možete da krenete u virtuelni obilazak projekata koji su već izgrađeni ili će tek biti izgrađeni, širom sveta, i u svim segmentima industrije. Za nas je veliko zadovoljstvo da sarađujemo sa menadžmentom ovog portala, kao i čast što smo izabrani za zvaničnog predstavnika IPI B2B portala za skoro sve zemlje bivše Jugoslavije" izjavila je Dušica Gaković, partner i jedan od osnivača Dynamic Communications Group.

Registracija za investitore i krajnje korisnike je besplatna. Registrujte se putem linka

http://www.ipibtob.com/join


Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte:

Dynamic Communications Group
Cara Nikolaja II 90
11000 Beograd Serbia
Tel: +381 11 344 0247
Fax: +381 11 3515122
Mob: +381 63 33 00 80
Dynamic Communications Group postao regionalni partner austrijske SMA, agencije specijalizovane za marketing tržnih centara i maloprodajnih parkova.

SMA - Standort Marketing Agentur
Specijalizovana agencija za marketing i komunikacije za maloprodajne i komercijalne nekretnine.
www.sma-austria.at

ACROSS magazin – Novi evropski tržni centri
Jedina medjunarodna i nezavisna medijska platforma za industriju tržnih centara i maloprodajnih parkova u centralnoj, istočnoj, južnoj Evropi i susednim tržištima. www.across-magazine.com

6. aprila u hotelu Hyatt Regency Beograd održana je konferencija za medije pod nazivom Budućnost razvoja marketinga komercijalnih nekretnina, tržnih centara i maloprodajnih parkova – destinacija Srbija!

Na konferenciji su govorili:
Reinhard Winivarter, direktor i osnivač SMA i Across magazina
Gabriele Haselsberger, komercijalni ataše Austrijske ambasade u Beogradu
Aleksandar Radulović, Savetnik za strana ulaganja, SIEPA
Dušica Gaković, Savetnik, Dynamic Communications Group